KompPAS

KompPAS er Hjemmeværnskompagniets Personel Administrative System.

KompPAS kan selvfølgelig afvendes af alle UAFD (HHV, FHV og MHV) i HJV.

KompPAS er udviklet af Michael Bern-Martens, som også udviklede Hjemmeværnets officielle personel administrative system, HJVPAS. HJVPAS blev indført i Hjemmeværnet i 1991 på alle distrikter, regioner og i Hjemmeværnskommandoen, og har været i drift frem til sommeren 2003, hvor Hjemmeværnet sammen resten af Forsvaret overgik til DeMars (SAP).

Erfaringerne med HJVPAS er selvfølgelig medtaget i KompPAS, men hvor HJVPAS efter krav fra Hjemmeværnskommandoen var et flerbrugersystem primært til distrikterne, regionerne og Hjemmeværnskommandoen, er KompPAS selvfølgeligt et program til brug ved UAFD.

Dette giver følgende fordele:

  • Brugervenligt
  • En større grad af brugervenlighed, da alle PC’er i dag kører Windows. KompPAS fungerer på samme måde som andre Windows-baserede programmer.

Åbent mod andre programmer

Data fra KompPAS kan bruges i bl.a. Microsoft Word til fx brevfletning eller adresselabels eller i Microsoft Excel til videre bearbejdning. Stamkortet kan eksporteres til fx Outlook’s Kontaktpersoner.

Integration med DeMars

De faste oplysninger på UAFD’s medlemmer, som distrikterne kan trække ud af DeMars, kan bruges til nem ajourføring af stamkortets stamoplysninger i KompPAS.

Flotte udskrifter

Stamkort på medlemmerne kan udskrives med det rigtige udseende. En vigtig opgave i enhver UAFD er våbenopbevaringskontrollen. Med KompPAS kan du med et par klik med musen få en udskrift, der viser hvilke personer, der skal kontrolleres – og listen indeholder alle nødvendige oplysninger (navn, adresse, våbentype, våbennr osv.).

Alle PC’er kan bruges

Fungerer under Windows 95 eller nyere versioner (se kravspecifikation). Med KompPAS får UAFD en langt nemmere administration af de frivillige og UAFD bliver også mindre afhængig af distriktets hjælp.

Er du også træt af enkadreringslisterne fra DeMars? Så skulle du prøve KompPAS!

Prøv den! Prøv den!

Hvorfor bruge mange timer hver uge på manuelt arbejde, når du kan nøjes med at bruge få minutter i KompPAS? Hent en gratis version af KompPAS her.